Kleine VvE

Kalhorn VvE Beheer maakt het voor een kleine Vereniging van Eigenaren mogelijk om toch het professionele beheer te genieten waar tot nu toe jarenlang alleen grote VvE's met hoofd- en ondersplitsingen van konden genieten.

VVE Beheer nu ook bereikbaar voor kleine VVE's

Waar de VvE Beheerders van woningbouwcorporaties maar één soort beheer kennen, kent Kalhorn VvE Beheer meerdere pakketten.
Laurens Kalhorn is directeur bij Kalhorn VvE Beheer en zegt: "Grote VvE's hebben een andere service nodig dan een kleine VvE. Neem nu de 24 uurs bereikbaarheidsservice. Deze service is essentieel voor een grote VvE. Bij 100 appartementen zal minimaal 1 keer per week een noodsituatie op technisch vlak voorkomen.".

Kleine VvE's hebben logischerwijs ook minder technische meldingen en binnen een kleine VvE kent iedereen elkaar. De afweging om hulp in te roepen van de voorzitter zal dan veel beter worden ingeschat. Bij echte nood zal de voorzitter wel worden ingeroepen en anders kan het wachten tot de volgende dag.
En als de voorzitter al wordt geraadpleegd in de avond, dan zal het hem minder storen, maar vooral: het zal veel minder vaak voorkomen dan bij een grote VvE.

Laurens Kalhorn: "Kleine VvE's hebben soms helemaal geen behoefte aan ondersteuning op technisch vlak in abonnementsvorm. En zeker niet op 24-uursbasis. Vanzelfsprekend is deze dienst verhoudingsgewijs best wel duur. Kalhorn VvE Beheer heeft voor de 24-uursservice namelijk altijd een medewerker paraat staan".

Kalhorn VvE Beheer kan ook zorgen voor een voorzitter van de Algemene Leden Vergadering. Maar dat hoeft niet. Vaak wordt dit "gratis" geleverd door VVE-Beheerders. Maar in deze markt is niks gratis. De kosten van deze voorzitter zit dan in de standaard prijs inbegrepen. 
Laurens Kalhorn: "Juist door te kijken naar de behoefte van een VVE kunnen wij leveren wat de VVE verwacht van een VVE-Beheerder en kunnen wij leveren ook op een kostenniveau welke bereikbaar is voor kleine VvE's".
Als een VvE behoefte heeft aan een externe voorzitter, dan heeft Kalhorn VVE-Beheer de ervaring om zeer lastige ALV's te kunnen leiden.

Door de mogelijkheid voor kleine verenigingen van eigenaars om te kunnen kiezen voor een beheerpakket waar de VVE behoefte aan heeft, is het voor deze kleine VVE's nu ook mogelijk om professioneel beheer in te huren. 
Laurens Kalhorn: "Dat een VVE kiest voor een kleiner pakket betekent voor ons niet dat die VVE dan opeens minder betekent. Een VVE betekent voor ons veel als de VVE tevreden is met onze service en de kosten die ze daarvoor moeten betalen."

 

Kenmerken Pakket voor Kleine VvE's

Het pakket voor Kleine VvE's is identiek aan het Totaal Pakket. Dus technisch, bouwkundig, administratief, juridisch en financieel beheer, maar dan zonder onze aanwezigheid op de ALV.
U bespaart met het Kleine VvE pakket op onze dure avonduren kosten terwijl u wel volledig beheer krijgt.Lees meer over Pakketten
Lees meer over 24-uursservice
Lees meer over Gespecialiceerd beheer