Gespecialiseerd Kantoor

Kalhorn VvE Beheer is een echte VvE Beheerder. Kalhorn is dus geen makelaar of administratiekantoor.

Kalhorn is gespecialiseerd in het beheren van VVE's en heeft dus alle specialistische kennis in huis voor het voeren van het technisch, administratief, juridisch en bestuurlijk beheer van elke Vereniging van Eigenaren. Het beheren van VvE's is een hoofdactiviteit, geen nevenactiviteit.

Nuchter, duidelijk en met ervaring

Kalhorn VvE Beheer helpt Verenigingen van Eigenaren om hun eigen gebouw beter te doorgronden, door diep naar de werkelijke situatie te kijken en daaruit de juiste analyses te maken en conclusies te trekken.

Gerenommeerde professionals met jarenlange ervaring, zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Nuchtere VvE-beheerders, die u in normale taal, met raad en daad bijstaan.

Ambitie

Wij ambiëren een prettige leefomgeving voor bewoners en goede randvoorwaarden voor winkels en bedrijven.

Bij de realisatie van deze ambities staan mensen centraal. Dit uit zich in aandacht voor de wensen en verwachtingen van de leden van uw VvE, met als doel daar optimaal aan te voldoen.

Wij streven ernaar onze klant zo optimaal mogelijk te bedienen.
Dit vraagt om een brede dienstverlening in combinatie met specifieke vakkennis.

Persoonlijk en snelle actie's

Door de directe lijnen en het persoonlijke contact, heeft Kalhorn VvE Beheer wel de snelheid van werken en reageren die u wenst van uw beheerder. Kalhorn VvE Beheer Amsterdam heeft niet de logge structuur van een VvE beheerder van een woningbouwcorporatie. Persoonlijke aanpak want iedere VvE is anders en iedere VvE heeft zijn eigen wensen.

Kortom, Kalhorn VvE Beheer is een gespecialiseerd kantoor voor het beheren van VvE's met op alle terreinen de juiste collega's met kennis en ervaring. Wij werken graag persoonlijk en direct met u: directe lijnen met snelle actie's.

Vergunning AFM (AFM-12043832) en aansluiting KIFID (300.016421)

Voor het bemiddelen in verzekeringen en bankrekeningen tbv VvE's heeft Kalhorn een AFM-vergunning. Klik voor dienstenwijzer

Kalhorn VvE Beheer is een echte VvE Beheerder. Kalhorn is dus geen makelaar of administratiekantoor.